Preşedintele CJ şi-a depus candidatura pentru un nou mandat

Politic

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Prahova, social-democratul Bogdan Toader, şi-a depus luni candidatura pentru un nou mandat din partea „Alianţei pentru Prahova”, constituită din PSD, Pro România şi PPU (SL).

„Întotdeauna când intrăm într-o competiţie electorală, intrăm cu gânduri bune, cu optimism şi cu speranţa că cetăţenii ne vor acorda încrederea şi, la sfârşit, rezultatele vor fi cele pe care ni le dorim. Este important să înţelegem că ‘Alianţa pentru Prahova’ este formată din oameni, în primul rând, din oameni cu experienţă în administraţie, iar faptul că ne-am unit este un gest firesc, de normalitate, pentru că reprezentăm stânga şi ne dorim binele oamenilor”, a declarat Toader după depunerea candidaturii sale.

La rândul său, preşedintele PPU (SL) Prahova, Graţiela Gavrilescu, a subliniat importanţa continuităţii în conducerea CJ pentru asigurarea finalizării proiectelor deja începute.

Bogdan Toader a fost ales vicepreşedinte al CJ Prahova în 2014, iar după începerea urmăririi penale de către DNA a preşedintelui CJ de la acel moment, Mircea Cosma, Toader a preluat atribuţiile de preşedinte al instituţiei.

Ulterior, în 2016, Toader a fost ales preşedinte al CJ Prahova în urma unui scrutin în care consilierii PSD, ALDE şi PMP au fost acuzaţi de cei de la PNL că au arătat voturile şefilor de partid la ieşirea din cabină, motiv pentru care liberalii au părăsit sala de şedinţă, anunţând că vor contesta votul.

Conducerea „Alianţei pentru Prahova” a depus şi dosarele de candidaţi pentru CJ Prahova. AGERPRES

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns