Iulian Dumitrescu: Alianţa PNL-USR-PLUS Prahova va devirusa judeţul de PSD

Politic

Organizaţiile judeţene ale PNL, USR şi PLUS au depus listele comune de candidaţi şi semnăturile necesare pentru alegerile locale din 27 septembrie. Ţinta este alegerea lui Iulian Dumitrescu în funcţia de Preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova şi asigurarea unei majorităţi PNL-USR-PLUS în CJ, care să asigure guvernarea eficientă şi transparentă a judeţului în următorii patru ani.

„Alianţa PNL-USR-PLUS este Forţa Politică a Binelui în Prahova. Ne dorim ca prahovenii să nu mai fie nevoiţi să lupte, în acelaşi timp, şi contra coronavirusului, şi contra ciumei roşii. Vrem să devirusăm Prahova de PSD. Vrem să scăpăm Prahova de această administraţie coruptă, ineficientă, înapoiată, care sufocă judeţul de atâţia ani de zile. Proiectul nostru administrativ – „Prahova pe Primul Loc” – înseamnă gaze, apă, canalizare, digitalizare, curăţenie, parcuri industriale, înseamnă cel mai puternic şi mai modern judeţ din România”, a declarat candidatul PNL-USR-PLUS Prahova pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Prahova, senatorul Iulian Dumitrescu.

Cristian Apostol, cel care deschide lista Alianţei PNL-USR-PLUS Prahova pentru Consiliul Judeţean, a făcut un apel către alegătorii USR-PLUS: „Astăzi ne-am depus candidaturile pentru Consiliul Judeţean în această Alianţă a Binelui – Alianţa PNL-USR-PLUS Prahova – pentru un judeţ mult mai curat, mult mai onest. Am un mesaj special pentru alegătorii USR-PLUS: vreau să îi rog să ne sprijine, să sprijine această alianţă tocmai pentru a avea o administraţie curată pentru noi toţi, pentru prahoveni”.

Mihai Poliţeanu, preşedintele organizaţiei judeţene a USR, a reiterat că Alianţa PNL-USR-PLUS Prahova a fost înfiinţată din dorinţa celor trei partide de dreapta de a scoate definitiv, odată cu alegerile locale din septembrie 2020, judeţul Prahova de sub jugul Partidului Social Democrat.

„Noi astăzi am depus 45 de dosare ale candidaţilor PNL-USR-PLUS. Din punctul meu de vedere, sunt 45 de scrisori de adio pentru PSD Prahova. Sunt foarte fericit că scriem împreună istorie în judeţul Prahova. După 20 de ani, o să scăpăm de administraţia caracatiţă a PSD, o să scăpăm de familia mafiotă Cozma şi de toţi cei care au devalizat şi şi-au bătut joc de judeţul Prahova în ultimii 20 de ani. Încă o dată, facem istorie, curăţăm judeţul Prahova de pesedism, pesedişti şi corupţie”, a afirmat Mihai Poliţeanu, liderul judeţean al Uniunii Salvaţi România.

Prahova este primul judeţ din România în care PNL, USR şi PLUS au constituit o alianţă pentru a alegerile din 27 septembrie. Cele trei partide au convenit asupra principiilor de desemnare a candidaţilor alianţei în Prahova, printre acestea numărându-se: competenţă, onestitate şi responsabilitate a candidaţilor; fără penali în funcţii publice; fără persoane incompatibile sau în conflict de interese; fără foşti membri ai PSD printre candidaţii la Consiliul Judeţean.

Alianţa PNL-USR-PLUS Prahova şi-a asumat, între obiective, depesedizarea totală a judeţului, îmbunătăţirea calităţii vieţii cetăţenilor prin rezolvarea problemelor de infrastructură ale judeţului Prahova, încurajarea dezvoltării economice a judeţului Prahova, servicii publice de bună calitate, precum şi urmărirea principiului meritocratic la numirea în funcţii publice. Cele trei partide au subliniat angajamentul pentru prevenirea corupţiei şi lupta anticoruptie la nivel judeţean şi local.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns