,,Alfabetul Convietuirii”

Divertisment

Primăria Municipiului Ploiești organizează, în parteneriat cu Uniunea Elenă din România, Consiliul Județean Prahova și Filarmonica „Paul Constantinescu Ploiești, cea de-a VII-a ediție a Festivalului “Alfabetul Conviețuirii”, care se va desfășura, în perioada 20-22 septembrie a.c., pe Bulevardul Independenței.

Menit să promoveze dialogul intercultural și unitatea în diversitate, Festivalul interetnic va debuta vineri, 20 septembrie a.c., la ora 17.00, cu o defilare a ansamblurilor participante și parada costumelor tradiționale. Ulterior, în prezența autorităților și a invitaților, va avea loc deschiderea oficială a evenimentului, pe scena amenajată în zona de Sud a Bulevardului Independenței, zona Monumentului Vânătorilor.

În cele trei zile de spectacole, pe scena festivalului, vor evolua peste 800 de artiști din România și Grecia. De asemenea, vizitatorii vor putea aprecia tradiția, civilizația și cultura comunităților etnice prezente la eveniment prin vizitarea standurilor de prezentare, special amenajate în zona menționată.
Reamintim faptul că, evenimentul este inițiat de Uniunea Elenă din România și susținut de Primăria Municipiului Ploiești.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns