Anunt TCE – Deviere trasee

Social

Avand in vedere inchiderea Podului spre Targoviste, revenim cu urmatoarele precizari, valabile incepand cu data de 26.05.2020:

  • Traseele 300, 301, 303, 306, pe sensul spre PIP vor circula cu parcurs normal pana la intersectia str. Cantacuzino cu Sos. Vestului, dupa care vor merge inainte pe str. Sos. Vestului, intra pe pasajul Marasesti, DN1, DN72. Pe sensul dinspre PIP vor circula pe DN72, DN1, intra pe pasajul Marasesti, Sos. Vestului, iar de la intersectia str. Cantacuzino cu Sos. Vestului fiecare va parcurge ruta cunoscuta, fara intrare la Pod Inalt.
  • Traseul 304 va circula pe ruta cunoscuta pana la Pod Inalt unde va intoarce si va merge pe pasajul Marasesti pana la PIP. La sensul spre Gara Vest va intra pe pasajul Marasesti de unde va parcurge strazile Sos. Vestului, Cantacuzino cu intoarcere la Pod Inalt, revine pe Sos.Vestului si in continuare parcurge ruta cunoscuta.
  • Traseul 305, are ruta normala pana pe str. Libertatii, dupa care va iesi pe Pasajul Marasesti spre PIP. Calatorii utilizatori ai statiilor OMV, Lamaita, Bis.Inaltarea Domnului de pe Sos.Vestului si Cantacuzino si Podul Inalt vor utiliza statiile Bis.In.Domnului de pe Sos.Vestului, Bloc 39, West Mall si se vor imbarca la traseul 306. Pe sensul de la PIP va circula pe pasajul Marasesti, dreapta Libertatii si apoi ruta cunoscuta.

Traseul 306 spre PIP: ruta normala pana la intersectia Sos.Vestului/Cantacuzino, inainte Sos.Vestului, cu statiile Bis.In.Domnului de pe Sos.Vestului, Bloc 39, West Mall, dreapta pasajul Marasesti pana la PIP. La sensul de la PIP se intra pe pasajul Marasesti, stanga Sos.Vestului cu statiile OMV, Lamaita, Bis.In. Domnului apoi ruta normala (fara intrare la Pod Inalt)

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns