Lucrări de întreţinere/reparaţii pe Str. Gheorghe Grigore Cantacuzino

Social

Primăria Municipiului Ploiești, prin Direcţia Tehnic, Investiţii, va executa lucrări de întreţinere/reparaţii, inclusiv rosturi de dilataţie, la pasajul de pe strada Gheorghe Grigore Cantacuzino, la ieşirea din Ploieşti spre Târgovişte – DN72, în perioada 20-30 mai 2020.

Astfel, municipalitatea informează cetăţenii că, pe perioada lucrărilor, se vor institui restricţii de circulaţie (închidere), iar, în acest context, se vor putea folosi următoarele rute ocolitoare:

  • pentru relaţia Ploieşti – Târgovişte, ieşirea din Ploieşti se va face pe Şoseaua Vestului, dreapta pe strada Mărăşeşti care intersectează DN1 la km 61+475 dr. şi spre Braşov până la km 63+675 dr., se coboară breteaua pasajului, se intră în strada Gh. Grigore Cantacuzino şi stânga spre Târgovişte;
  • pentru relaţia Târgovişte – Ploieşti DN1 km 61+475se va accesa breteaua pasajului suprateran de pe DN1 km 63+675, se va vira la stânga spre Ploieşti.

Facem precizarea că, pentru restricţiile de trafic menţionate s-a întocmit Managementul de Trafic care a fost avizat de Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A. şi de Biroul Poliţiei Rutiere a Municipiului Ploieşti. Municipalitatea îşi cere scuze pentru disconfortul creat şi le mulţumeşte cetățenilor pentru înţelegere.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns