Primăria municipiului Ploiești a semnat Contractul pentru finanțare, în cadrul Programului Național de Cadastru și Carte Funciară, a lucrărilor de înregistrare sistematică inițiate de unități administrativ-teritoriale pentru sectoare cadastrale

Social

Obiectivul constă în măsurarea și înregistrarea gratuită a tuturor imobilelor situate în extravilanul/intravilanul municipiului Ploiești (case și terenuri), în sistemul integrat de publicitate imobiliară, respectiv următoarele sectoare cadastrale:

. Zona Pădurea Crângul lui Bot și Industrial Parc PloieștiSector 185: Tarla 62 (A761), Tarla 63

Cartierul Mitică ApostolSector 221: Tarla 64, zona cuprinsă între str. Cerbului, str. Prigoriei, str. Violetelor, str. Paltinului și Șoseaua Buftea (DN1A)

Principalii beneficiari ai acestui program sunt deținătorii de imobile din sectoarele sus-menționate.

La finalul programului, toate proprietățile vor fi cadastrate și intabulate gratuit.

Așadar, dacă ai un teren situat în sectoarele cadastrale mai sus-menționate, pentru care nu ai făcut cadastru, pregătește-ți din timp actele necesare, precum titlul de proprietate emis de comisia locală de fond funciar, contractul de vânzare-cumpărare, certificatul de moștenitor, actele de identitate.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook , Instagram , YouTube , TikTok .