Spectacolele Teatrului Toma Caragiu

Divertisment

Saptamana aceasta drama si comedia isi dau intalnire la teatru. Va invitam sa vizionati un spectacol despre magie neagra si vrajitorie, in care raul subjuga sufletele nevinovate ale oamenilor si practicantii artelor oculte sunt aspru pedepsiti, dar si doua spectacole de umor neingradit, unul pentru cei mici, altul pentru cei mari, despre moravuri romanesti si eroi din
povesti.
– Vrajitoarele din Salem, sambata, 3 octombrie, de la ora 19:00, in sala Teatrului Toma Caragiu. O drama moralizatoare despre „vanatoarea de vrajitoare” specifica oricarei epoci.

Pornind de la evenimente reale despre un grup de tinere ce se imbolnavesc subit si acuza femeile din comunitate de vrajitorie, spectacolul prezinta mai degraba o societate cu doctrine politice si religioase periculoase, decat una subjugata de forte supranaturale ale raului.

– Piatra din casa, duminica, 4 octombrie, de la ora 19:00, in sala Teatrului Toma Caragiu.
Cucoana Zamfira vrea sa-si marite fiica, dar nu o intereseaza asa de mult de sentimentele fetei pe cat ii pasa de zestre si familii instarite. Tratata ca un obiect de schimb si o povara in casa, fiica trebuie sa lupte pentru dragostea ei.

Danila Prepeleac, duminica, 4 octombrie, de la ora 10:30, in curtea Teatrului de Animatie Imaginario. Lenes si nechibzuit, eroul ce a incantat copilaria mai multor generatii se intoarce pentru a aduce zambetele pe chipurile copiilor. Danila Prepeleac pleaca in lume sa-si vanda perechea de boi si astfel se inhama la o noua aventura. Printre multele sale intamplari ce asteapta sa fie descoperite de priviri curioase, se numara si lupte aprige cu personaje fantastice.
Biletele pot fi achizitionate de la Agentia de Bilete a Teatrului, tel. 0244 522 774. Va asteptam cu drag!

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns