Spectacolele Teatrului Toma Caragiu in perioada 12 – 18 octombrie

Divertisment

Saptamana aceasta personajele ne calauzesc in lumea povestilor. Plini de haz si debordanti de energie, doi tineri mai mult sau mai putin dornici de a se casatori ne prezinta harababura creata de familie in incercarea de a gasi un sot mai de seama in spectacolul Casatoria. Apoi facem un salt din suprarealism in „realismul” cotidian si patrundem in universul unei lumi contemporane unde Omul care a vazut moartea, cu un caracter
moralizator, ne arata cum un gest altruist te poate propulsa in campania electorala. Iar in final, in mod neprevazut, doctorul Gulliver face o descoperire captivanta, misterioasa si fantastica insula Lilliput.

– Omul care a vazut moartea, sambata aceasta, 17 octombrie, de la ora 19:00, in sala Teatrului Toma Caragiu. Dupa ce salveaza un vagabond de la inec si il primeste la el in casa, Alexandru Filimon, candidat pentru postul de primar al orasului, devine favoritul alegatorilor. Vagabondul,
obraznic si oportunist, profita de situatia favorabila pentru a obtine cat mai multe de la Filimon.
Imbracat, hranit, el vrea tot mai mult, ba chiar ii cere fiica de nevasta. Insa calvarul nu se termina aici, Filimon este presat sa renunte la candidatura pentru a salva logodna fiicei sale.

– Casatoria, duminica aceasta, 18 octombrie, de la ora 19:00, in sala Teatrului Toma Caragiu. Petitoarea Fiokla Ivanovna da de veste ca tanara si frumoasa Agafia Tihonovna doreste sa se casatoreasca. Printre pretendenti, instariti si insipizi, se numara si Ivan Kuzmici, un tanar imatur,mult prea nehotarat, care o place, dar timiditatea il da inapoi. Insa, la interventia binevoitoare a prietenului sau, totul scapa de sub control. Intre indecizii si dorinte materialiste un lucru este cert,Agafia Tihonovna trebuie sa se casatoreasca.

– Gulliver in tara lui Lilliput, duminica aceasta, 18 octombrie, de la ora 10:30 si de la ora 12:00, in curtea Teatrului de Animatie Imaginario. Doctorul Gulliver, in urma unui naufragiu, patrunde in mod neasteptat intr-un taram fantastic, misterioasa insula Lilliput, locuita de oameni minusculi. O noua lume unde il asteapta o serie de intamplari hazlii.
Va asteptam cu drag la teatru. Biletele pot fi achizitionate de la Agentia de Bilete a Teatrului, tel. 0244 522 774.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns