Consultare publica in domeniul transportului urban

Social

Primăria Municipiului Ploiești și Regia Autonomă de Servicii Publice organizează o consultare publică online în domeniul transportului urban, în cadrul Planului Integrat de calitate a aerului.

În acest sens, solicităm atât sprijinul cetățenilor municipiului Ploiești, cât și al celor din localitățile limitrofe în vederea completării unui chestionar online, care va permite, ulterior, o evaluare cantitativă și calitativă a soluțiilor de mobilitate urbană, precum și conturarea unor proiecții în privința măsurilor și acțiunilor viitoare ce se vor impune.

Urmărind o consultare eficientă a publicului, încă din faza studiului de dispersie a poluanților, facem apel către toți cetățenii direct interesați pentru a completa cu date proprii chestionarul, în vederea colectării de date cantitative și calitative privind modelul de mobilitate specific cetățenilor care tranzitează municipiul Ploiești.

Chestionarul respectiv poate fi completat direct pe pagina de internet a Primăriei Municipiului Ploiești www.ploiesti.ro . Durata de timp necesară completării chestionarului este de la 15-20 secunde până la 1 minut.

Municipalitatea ploieșteană le mulțumește cetățenilor pentru timpul acordat și implicarea de care dau dovadă.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns