Două focare noi de COVID-19 în judeţ, unul fiind la Spitalul Voila

Social

Două noi focare de COVID-19 au fost raportate, în ultimele 24 de ore, în judeţul Prahova, unul dintre acestea fiind la Spitalul de Psihiatrie Voila.

Potrivit datelor comunicate, marţi, de Prefectura Prahova, la Spitalul Voila au fost înregistrate 13 cazuri de infectare în rândul personalului, Direcţia de Sănătate Publică dispunând izolarea persoanelor pozitive şi a contacţilor şi redirecţionarea personalului de pe alte secţii.

De asemenea, un alt focar a fost raportat la o societate comercială din judeţ, aici fiind testate pozitiv nouă persoane.

În acest caz, s-a dispus reducerea activităţii la 10% pentru finalizarea proiectelor începute, dezinfecţia spaţiilor şi asigurarea continuităţii lucrului doar cu personalul care nu a avut contact cu persoanele confirmate cu noul coronavirus.

Până la această dată, în judeţ au fost confirmate ca infectate cu virusul SARS-CoV-2 un număr de 1.694 de persoane, cu 63 mai multe faţă de ziua precedentă. Dintre acestea, 220 au fost declarate vindecate şi externate, iar 73 au decedat.

În secţiile de terapie intensivă sunt internaţi 22 de pacienţi diagnosticaţi cu noul coronavirus, dintre care 11 sunt ventilaţi. AGERPRES

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns