Spectacolele in aer liber ale Teatrului Toma Caragiu in perioada 06-12 iulie

Divertisment

Spectacolele pe care va invitam sa le urmariti in acest sfarsit de saptamana se vor afla sub semnul feminitatii, fie ca este vorba despre exemple contemporane ale unor femei din glamorous-ul New York sau despre eroine din pitorescul univers al scrierilor lui Ion Creanga.

Sambata si duminica, de la ora 20.00, ne vom amuza si vom incerca sa descoperim „Ce vor fetele”, alaturi de Nadiana Salagean, Ioana Farcas, Otilia Patrascu, Cristina Moldoveanu, Dragos Campan, Bogdan Farcas, urmarind o comedie dupa un text scris de Neil Simon.

Alice, Laura, Betty si Tina sunt patru prietene care se intalnesc frecvent in apartamentul cu sase camere al celei dintai si dezbat, pe parcursul unui joc de societate, noutatile din vietile personale. Dupa ce Alice decide sa o primeasca pe Laura la ea, in urma recentei despartiri de sot, viata boema a proprietarei ia sfarsit iar Laura, o maniaca a ordinii, a curateniei si o impatimita a bucatariei de inalta clasa, pune mana pe fraiele gospodariei.

Duminica, de la orele 10.00 si 11.30, va oferim ocazia reintalnirii cu lumea basmului popular romanesc in spectacolul „Fata mosului si fata babei”, o adaptare dupa Ion Creanga ce imbina inventivitatea scenica a solutiilor regizorale cu comicul modern si farmecul graiului moldovenesc. O poveste despre fapta si rasplata, vazuta prin prisma a doua surori vitrege cum nu se poate mai diferite.

Va asteptam in curtea Teatrului de Animatie Imaginario sa descoperiti lumi in care frumosul si creativitatea se intrepatrund armonios, spre incantarea publicului de toate varstele.

Biletele pot fi achizitionate de la Agentia de Bilete a Teatrului, tel. 0244 522 774.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns