Spectacolele Teatrului Toma Caragiu in perioada 19 – 25 octombrie

Social

Saptamana aceasta invidia pune la-ncercare personajele. In Chioggia, din cauza femeilor mereu puse pe galceava, pescarii se incaiera imbatati de gelozie pentru a salva onoarea iubitelor.
Iar, peste mari si tari, unde o faptura neimblanzita calca in picioare ogoarele unui gospodar avut, fiul cel mic si calutul sau cocosat ajung tinta invidiei fratilor mai mari. Oare vor reusi personajele, in ciuda piedicilor, sa isi atinga telul?

– Galcevile din Chioggia, weekend-ul aceasta, 24-25 octombrie, (Premiera) de la ora 19:00, in sala Teatrului Toma Caragiu. In timp ce barbatii sunt plecati la pescuit, Toffolo, luntrasul,indrazneste sa flirteze cu Lucietta, o femeie logodita. Un gest inofensiv ce se transforma numaidecat intr-o cearta apriga. Printre gelozie si vorbe de duh, calmul se instaureaza din nou si
fiecare isi regaseste partenerul mult-asteptat.

– Calutul cocosat, duminica aceasta, 25 octombrie, de la ora 10:30 si de la ora 12:00, in sala Teatrului de Animatie Imaginario. Recolta de pe ogoarele unui gospodar instarit este distrusa pe timp de noapte de catre o fiinta fara chip. Dar tatal are noroc caci, Ivanuska, fiul cel mic si viteaz, are de gand sa izgoneasca faptura fantastica, fapt ce starneste invidia fratilor mai mari.
Impreuna cu ajutorul sau de nadejde, calutul cocosat, tanarul trebuie sa-si gaseasca fortele pentru a birui.
Va asteptam cu drag la teatru. Biletele pot fi achizitionate de la Agentia de Bilete a Teatrului, tel. 0244 522 774.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns