Teatrul Toma Caragiu va invita la Jazz Manouche Ploiesti , un nou concert sustinut de Emy Dragoi

Social

Teatrul „Toma Caragiu” va invita sambata, 8 august, de la ora 20.00, in curtea Teatrului de Animatie Imaginario, la concertul „Jazz Manouche Ploiesti – Omagiu Django Reinhardt”, sustinut de cunoscutul artist Emy Dragoi si Jazz Hot Club Romania.
Jazz manouche este un gen muzical cu o istorie si un parfum aparte, ce isi are originile in Franta, tara in care Emy Dragoi si-a desavarsit studiile muzicale, l-a descoperit pe Django Reinhardt, unul dintre ilustrii promotori ai acestui gen, si unde i-a fost acordat, in 2005, titlul de „Artistul anului”. 
Inclus in galeria marilor chitaristi de jazz ai tuturor timpurilor, Django Reinhardt a infiintat, colaborand cu violonistul Stephane Grappelli, cvintetul ”Quintette du Hot Club de France”, considerat a fi unul dintre cele mai inovative din intreaga istorie a muzicii de jazz.

Alaturi de Emy Dragoi, pe scena vor urca membrii Jazz Hot Club Romania – Alex Man (chitara), Bianca Dragoi (vioara), Flautistu Mircea (contrabas), Alessia Dragoi (vioara) si Lucian Maxim (baterie), generatii diferite de artisti, reunite de frumusetea si  muzicalitatea ritmurilor de jazz manouche, innobilate de virtuozitatea si de valoarea celor care le transmit catre public.
Va asteptam la un spectacol plin de emotie si bucurie, in care acordurile unei muzicii considerata sinonima cu libertatea de exprimare stilistica vor fi  prezentate intr-o formula  instrumentala speciala. 
Biletele se pot achizitiona de la Agentia de bilete a Teatrului, tel. 0244 522 774.  Pretul unui bilet este de 60 de lei.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns