Activitatea de dezinfectie la nivelul blocurilor continua in zona de Nord a municipiului

Social

Primăria Municipiului Ploiești informează cetățenii că va continua activitatea de dezinfecție la nivelul blocurilor din zona de Nord a municipiului Ploiești,  respectiv pe str. Constantin Brezeanu, Intrarea Grindului, str. Predeal, str. Andrei Mureșeanu, str. Târnavei, str. Trotuș, str. Cibinului, Șos. Nordului, Intrarea Castor, Intrarea Polux, str. Găgeni,vineri – 03 aprilie 2020, între orele 10.00-17.00.

Reamintim că, Primarul Municipiului Ploiești, domnul Adrian Florin Dobre, a dispus  demararea acțiunilor de dezinfectare la nivelul blocurilor de locuințe din municipiu, în conformitate cu prevederile art. 6 dinOrdonanța militară nr. 4/ 29.03.2020 privind măsuri de prevenire a răspândirii COVID-19.

Astfel, municipalitatea va derula, periodic, prin operatorul S.C. Coral Impex S.R.L., acțiuni de dezinfectare la nivelul asociațiilor de proprietari, aflate pe raza municipiului Ploiești.
Substanța utilizată în cadrul acestor lucrări  este pe bază de peroxid de hidrogen și este avizată de Ministerul SănătățiiAceasta poate fi ușor iritantă asupra epidermei și ochilor astfel că, rugăm cetățenii să nu stea în aria de pulverizare a produselor.

Precizăm că, dupa minim 1 oră de la terminarea tratamentului de dezinfecțiebeneficiarii acestui serviciu au obligația de a aerisi spațiile care au fost supuse tratamentelortimp de minim 1 oră.De asemenea, copiii, persoanele în vârstă sau bolnave, animalele și în special persoanele cu probleme respiratorii sau astmatice sunt rugate să circule numai după 2 ore de la efectuarea serviciului de  dezinfecție.

În cazul nerespectării recomandărilor, Primaria Municipiului Ploiești și S.C. Coral Impex S.R.L. vor fi absolvite de orice responsabilitate pentru eventualele incidente.Totodată, municipalitatea ploieșteană roagă asociațiile de proprietari să asigure accesul în casa scării pentru a se executa serviciile respective  în condiții optime, iar un reprezentant al blocului să confirme prestarea acestora.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns