„Fii la tine-n tara la fel ca afara”

Social

Primăria Municipiului Ploieşti, prin Regia Autonomă de Servicii Publice Ploieşti, sprijină campania naţională de informare „Fii la tine-n țară la fel ca afară”, organizată în parteneriat cu firma ECOTIC şi  Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, eveniment care se va desfăşura  în orașul nostru, în perioada 15-30 iunie 2020.

Scopul acestei acţiuni este de a contribui la conștientizarea ploieştenilor în privința importanţei reciclării corecte a deşeurilor DEEE – deșeuri de echipamente electrice și electronice.

Municipalitatea îndeamnă astfel ploieștenii să predea corect spre reciclare deșeurile de echipamente electrice și electronice (DEEE), urmând ca fiecare persoană care predă deșeuri de minim 5kg cumulate să fie înscrisă automat la o tombolă, având șansa de a câștiga televizor, cuptor cu microunde, fiare de călcat, mixer, sandwich-maker sau un card de cumpărături. Extragerea câştigătorilor în cadrul acestei campanii se va realiza în data de 30 iunie 2020, prin intermediul website-ului random.org.

Ploieștenii vor beneficia de preluare în mod gratuit de la domiciliu a DEEE-urilor mari și voluminoase, apelând numărul 0244 546627.

Este important ca cetățenii să înțeleagă care sunt modalitățile corecte de debarasare de deșeuri de echipamente electrice și electronice, iar această campanie face exact acest lucru.

Campania „Fii la tine-n țară la fel ca afară” reprezintă în fapt un serviciu de colectare direct de la domiciliul cetăţenilor a acestor deșeuri de echipamente electrice și electronice în vederea realizării unei eficiente colectări separate.

Primarul Municipiului Ploieşti, domnul Adrian Florin Dobre, şi-a exprimat încă o dată susţinerea faţă de astfel de evenimente cu impact direct în protejarea mediului şi sănătăţii la nivelul comunităţii locale, apreciind că şi de această data ploieştenii vor da dovadă de responsabilitate şi interes în contextul protejării mediului înconjurător şi eficientizării într-un mod transparent a resurselor naturale, respectând regulile de reciclare ecologică şi controlată  a deşeurilor de acest tip. Detalii despre această campanie naţională pe fiiintara.ecotic.ro

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns