Primarul Andrei Volosevici a premiat vicecampionii mondiali la robotică

Social

Primarul Municipiului Ploiești, Andrei Volosevici, împreună cu administratorul public al orașului, Simona Albu, au premiat, astăzi, la sediul municipalității, echipa de robotică Ro2D2, formată din elevi ai Colegiului Național “Mihai Viteazul” din Ploiești.

Echipa Ro2D2 a Colegiului Național „Mihai Viteazul” din Ploiești a devenit vicecampioană la First Tech Challenge, Campionatul Mondial de Robotică ce a avut loc, recent, la Houston, Texas, în Statele Unite ale Americii.

Municipalitatea ploieșteană le-a acordat premii în valoare totală de 23.000 de lei celor 20 de elevi și celor 3 mentori ai echipei câștigătoare.

Cu acest prilej, primarul Andrei Volosevici i-a felicitat, cu bucurie și admirație, pe elevii câștigători, care au reușit, ca prin meritele lor deosebite, să facă Ploieștiul cunoscut peste hotare, demonstrând, încă o dată, valoarea de necontestat a învățământului românesc. 

Totodată, și-a exprimat dorința de a continua să susțină performanța tinerilor ploieșteni, în toate domeniile, mai ales că, anul acesta, municipiul nostru deține titlul de Capitala Tineretului din România.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook , Instagram , YouTube , TikTok , Twitter .