Sfaturi practice pentru a redecora livingul cu bani puțini

Social

Simți tot mai mult că a venit momentul să-ți reamenajezi livingul, deoarece nu te mai simți confortabil atunci când petreci timp în el, însă nu ai un buget disponibil foarte mare? Decorul te deprimă și parcă nu te mai regăsești în el? Ai nevoie de ceva fresh, care să atragă toate privirile musafirilor ce îți calcă pragul? Nu-ți face griji, e perfect normal! Oricine simte la un moment dat nevoia de schimbare, fiind un lucru extrem de sănătos. În cazul în care nu te-ai hotărât, exact, cum ai vrea să arate sufrageria ta, parcurge acest articol până la capăt și e imposibil să nu găsești inspirația necesară!

 Iată 3 idei practice cu ajutorul cărora îți poți redecora sufrageria

  1. Covoare noi

Știai că un procent de 25% al atmosferei plăcute sau mai puțin plăcute a unei încăperi se datorează covoarelor din acea cameră? Acum că știi asta, nu crezi că ar fi mai bine să începi procesul de căutare al unui covor care să fie în ton cu modul în care ai vrea să arate sufrageria ta? Spre exemplu, ai putea opta pentru un covor mare și pufos, al cărei culori să completeze perfect paleta cromatică prezentă în cameră și pe care să-l amplasezi strategic în zona canapelei.

  1. Corpuri de iluminat

Un alt lucru extrem de important, care contribuie semnificativ la calitatea decorului unei încăperi, sunt corpurile de iluminat ce dau un aspect total diferit. Alese bine, acestea pot îmbunătăți întreg peisajul și oferi o atmosferă călduroasă și primitoare în care te vei simți relaxat după o zi obositoare la birou. Fii cât mai creativ la capitolul acesta și nu da înapoi, deoarece nu ai cum să dai greș, indiferent de alegerea pe care o faci în privința asta.

  1. Tablouri sufragerie

În continuare, pentru un decor deosebit al sufrageriei tale, nu trebuie să lipsească tablourile! Indiferent de mărime, culoare sau model, asigură-te că introduci tablouri speciale pentru living, cu ajutorul cărora te vei simți în cel mai sofisticat local și în care îți poți savura cafeaua înainte de o zi agitată care te așteaptă. Ulterior, vei observa singură ce diferență poate face acest mic detaliu și vei regreta că nu ai făcut-o mai devreme!

            Prin urmare, nu e obligatoriu să investești sume colosale pentru a-i da un refresh sufrageriei tale, ci doar de puțină inspirație! Internetul e mare, așadar, ai de unde alege cele mai bune idei pentru tine!

Sursă foto: Pixabay.com

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook , Instagram , YouTube , TikTok .