SPECTACOLELE IN AER LIBER ALE TEATRULUI TOMA CARAGIU IN PERIOADA 07-13 SEPTEMBRIE

Divertisment

Dupa ce saptamana trecuta am calatorit pana in fascinantul New York si am incercat sa descoperim „Ce vor fetele”, vom ramane pe pamant american si ne vom muta intr-un hotel luxos, locul unde se desfasoara actiunea piesei „Crima la Howard Johnson”,  o comedie in regia lui Radu Gabriel, dupa un text scris Ron Clark si Sam Bobrick, ce poate fi urmarita sambata si duminica, de la ora 19.00. Un spectacol care prezinta povestea unui triunghi conjugal, in care fiecare personaj ajunge sa fie, pe rand, victima si „nelegiuit”.

Arlene si Paul Miller sunt casatoriti, insa sotia simte ca relatia lor este anosta, motiv pentru care il cucereste pe Mitchell, dentistul familiei, si devin amanti. Din dorinta de a avea libertate deplina, planuiesc sa il elimine pe Paul, insa acesta este doar inceputul unui sir amuzant de rasturnari de  situatie, care va va binedispune, dar va va oferi si cateva motive sa reflectati la diverse aspecte ale vietii. 
Incursiunea din aceasta duminica, de la ora 10.30, in lumea povestilor nemuritoare ii va determina pe cei mici sa porneasca din nou la drum, de aceasta data avandu-l drept ghid pe „Sinbad Marinarul”, cel care, dupa intalnirea cu un batran misterios, incepe marea aventura a vietii, care il va conduce, prin locuri magice, catre fericirea mult ravnita.
Reprezentatiile vor fi sustinute in curtea Teatrului de Animatie Imaginario, situat pe Bd.Independentei, nr.14.
Biletele pot fi achizitionate de la Agentia de Bilete a Teatrului, tel. 0244 522 774.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns