Spectacolele Teatrului Toma Caragiu in perioada 5 – 11 octombrie

Divertisment

Saptamana aceasta umorul este acompaniat de frumoasele ritmuri ale muzicii folk. In spectacolul Crima la Howard Johnson, degajati si plini de energie, doamna si domnul Miller ne prezinta drama unui cuplu hazliu, aflat la cutite, ca mai apoi sa pasim in lumea povestilor lui Ion
Creanga, unde lenea este aspru pedepsita in Prostia omeneasca, iar in final sa ne aventuram in lumea onirica si plina de mister a restaurantului cu specific asiatic, Dragonul de aur. Pe melomani ii invitam sa se bucure de ritmurile muzicii folk aduse la Festivalul Castanilor de artisti indragiti.

– Crima la Howard Johnson, sambata, 10 octombrie, de la ora 19:00, in sala Teatrului Toma Caragiu. O poveste siropoasa, plina de umor, despre un triunghi amoros devenit letal pentru cei implicati. Arlene il iubeste pe Paul, dar si pe doctorul Mitchell, o dilema ce naste situatii neasteptate si conflicte amuzante. Insa un singur lucru ramane de vazut, pe care dintre cei
doi ii va alege in final simpatica Arlene Miller: pe sotul ei instarit, sau pe amantul imprevizibil?

– Prostia omeneasca, duminica, 11 octombrie, de la ora 10:30 si de la ora 12:00, in curtea Teatrului de Animatie Imaginario. Spectacolul este inspirat din doua povestiri ale lui Ion Creanga, „Prostia Omeneasca” si „Povestea unui om lenes” si prezinta o serie de intamplari hazlii, pline de morala, ce ridiculizeaza lenea si nepriceperea personajelor.

– Dragonul de aur, duminica, 11 octombrie, de la ora 19:00, in sala Teatrului Toma Caragiu, un spectacol sustinut de Teatrul Andrei Muresanu din Sfantu Gheorghe. Un spectacol dramatic, alert si pe alocuri absurd, despre idealuri si riscul de epuizare generat de o lume moderna, ultra-competitiva – „un paradis devenit purgatoriu al omului autosufiecient si ignorant”. Pretul unui bilet este in valoare de 30 de lei.

– Festivalul Castanilor – In memoriam Gabi Dobre, Editia a XXI-a, 9-11 octombrie, Sala Europa, Palatul Administrativ Ploiesti. O manifestare cultural-artistica de mare amploare dedicata iubitorilor de muzica folk. Concursuri de interpretare, recitaluri si artisti cunoscuti precum: Mircea Baniciu, Nicu Alifantis&Trupa ZAN, Vasile Seicaru, grupul Tapinarii, Paul Tihan, Walter Ghicolescu, grupul Harmony, Andrei Paunescu & Cenaclul Flacara. Acestea vor fi doar cateva dintre surprizele pregatite in cadrul Festivalului Castanilor ce va asteapta la finalul acestei saptamani. Pretul unui bilet este in valoare de 45 de lei.
Va asteptam cu drag. Biletele pot fi achizitionate de la Agentia de Bilete a Teatrului, tel. 0244 522 774.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns