Alătură-te echipajelor de pompieri militari!

Social

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Şerban Cantacuzino” al judeţului Prahova recrutează candidaţi pentru concursul de admitere – sesiunea ianuarie 2020, la Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldeşti, instituţia de învăţământ postliceal din cadrul Ministerului Afacerilor Interne destinată formării iniţiale a subofiţerilor de pompieri şi protecţie civilă şi a maiştrilor militari auto.

La Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldeşti, judeţul PRAHOVA- sesiunea 2020 sunt scoase la concurs 300 de locuri, din care 262 de locuri (2 locuri pentru rromi) de Subofiţer de pompieri şi protecţie civilă pentru I.G.S.U.

Ca şi element de noutate, pentru toate locurile scoase la concurs vor fi recrutaţi atât bărbaţi, cât şi femei.

Cererile de înscriere la concursurile de admitere se depun la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Şerban Cantacuzino” al judeţului Prahova, cu sediul în municipiul Ploieşti, str. Rudului, nr. 96, judeţul Prahova, de luni până vineri, între orele 09.00 – 14.00, în perioada 15 octombrie – 15 noiembrie 2019.

Informaţii suplimentare pot fi obţinute la sediul inspectoratului, de la personalul desemnat al Serviciului Resurse Umane, telefon 0244/595.366, 0244/595.367, interior 27102.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns