Demareaza actiunile de deratizare pe domeniul public

Social

Primarul Municipiului Ploiești, domnul Adrian Florin Dobre, a dispus  demararea acțiunilor de  deratizare pe domeniul public al municipiului Ploieștiprecum și în incinta Parcului Memorial Constantin Stere”în perioada 3 – 5 iunie 2020prin operatorulS.C. Coral Impex S.R.L.

Menţionăm că, produsul principal care va fi utilizat în cadrul acestor lucrări va fi Colbrom, cu substanță activă bromadiolone. Pot fi utilizate şi alte substanțe suplimentare avizate de Ministerul Sănătății. În caz de ingerare accidentală a substanței raticide, este obligatorie prezentarea de urgență la medic.
Activitatea de deratizare pe domeniul public al municipiului Ploieşti se va desfăşura în conformitate cu prevederile Ordinului ministrului sănătăţii nr. 119/2014 pentru aprobarea Normelor de igiena si sănătate publica privind mediul de viață al populației.

Primăria municipiului Ploieşti face precizarea că, pentru ca activitatea de deratizare să fie eficientă, aceasta trebuie efectuată în mod unitar, la nivelul întregii localități, atât pe domeniul public cât și pe cel  privat.

Astfel, recomandăm cetățenilor, asociațiilor de locatari/proprietari, agenților economici și instituțiilor publice să efectueze activitatea de deratizare pe proprietăți, în clădiri și în subsolul blocurilor, concomitent cu acțiunea desfăşurată de administraţia publică locală.

Totodată, informăm ploieştenii că, în cazul în care condițiile meteorologice vor împiedica desfășurarea acestor acțiuni, perioada de efectuare a activității de deratizare pe domeniul public va fi prelungită.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns