Deviere trasee in data de 02 martie 2020

Social

In data de 02 Martie 2020 Primaria Municipiului Ploiesti organizeaza actiuni prilejuite de comemorarea eroilor bulgari si romani care s-au jertfit in Razboiul de Independenta.
Astfel, la Monumentul Vanatorilor din Zona Garii de Sud se impune reorganizarea transportului public local. Intre orele 10:45 – 12:00, traseele cu parcurs pe Bd. Independentei vor circula cu ruta ocolitoare intre statuia Radu Stanian si Gara Sud: pe str. Bobalna, la sensul spre Sud, unde vor efectua statiile Pelican si Liceul de Muzica si pe str. Democratiei, la sensul de deplasare dinspre Sud spre Centru, unde vor efectua statiile 13 Decembrie, Covurlui si Muzeul de Istorie.

Traseele de troleibuze 44 si 202 vor fi scurtate la Hale Coreco. Legatura intre Centru si Gara de Sud se va face cu celelalte trasee cu parcurs in zona.
In locul statiei Coreco Sud, traseul 2 va efectua statia Gara Sud din fata P.T.T.R., comuna cu traseele 101 si 401.
La traseele 1, 30, 32/32b, 401, la sensul spre Centru, autobuzele nu vor mai intra la Gara Sud; dupa statia Rulmenti Grei, urmatoarea statie va fi 13 Decembrie/Democratiei.
Traseele 444 si 445 vor avea capat de linie la Bar. Bucuresti. In functie de dispozitiile Politiei Rutiere, atat intervalul orar cat si rutele ocolitoare specificate pot fi modificate.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns